HALLONSVISS

En enkel men fantastiskt god dessert där vi faktiskt till stora delar plankat receptet från den duktiga kocken och matkreatören Louise Johansson (#tastebylouise på Insta). Tack! Tänk bara på att ha samtliga ingredienser iordning framför dig när du ska servera för det måste gå lite undan. Resultatet: Frisk, söt, crunchig och alldeles, alldeles underbar!

Hallonsviss

4 personer:

  • ½ l hallonsorbet
  • 1 ½ dl vispgrädde
  • 14 maränger
  • 2 dl färska hallon
  • 4 st rån (På bilden Papadopoulos "Caprice". Supergoda!
     
Gör så här:
  1. Rör hallonsorbet mjuk tillsammans med 1 ½ dl dl hallon (spar ½ dl till dekoration) och vänd därefter i den lättvispade grädden och 10 krossade maränger. Obs! Blandningen ska vara marmorerad så rör inte om för mycket. 
  2. Lägg upp i portionsskålar eller coupeglas. Toppa med några hallon, en hel maräng och ett rån. Serveras och avnjutes därefter omedelbart!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln