PREMIÄR FÖR PÅ TALLRIKENS GÄSTKOCKAR!

Får vi presentera våra kära vänner Åsa och Patrick som vi bjudit in som "Premiärgästbloggare" nu i december. Både Åsa och Patrick är passionerade matlagare som gillar att testa nya smaker från världens alla hörn. Därför kändes det helt rätt att de var de som skulle få vara först ut.
Tanken är att vi några gånger om året bjuder in glada människor med den gemensamma nämnaren att de brinner för att äta och laga mat och som vill dela med sig av sina favoriter. Tillsammans svänger vi ihop en eller flera favoritrecept efter bästa förmåga som vi sedan serverar dig här på vår blogg "på tallriken". Tja, lite av sanningen är väl att det är vi som bjuder in oss själva till gästernas kök. Lite som ett välsmakande "hemmahos-reportage". Är du en glad amatörkock och som ruvar på något smaskigt recept och som tycker det skulle vara kul att få vara med "På tallriken", så tveka inte– hör av dig! Ulrika o Fredrik

Åsa (längst till vänster) och Patrik är månadens gästkockar som bjuder på en fantastisk nyårsmeny. Ulrika assisterar i mitten.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln